Ondersteuning bestuur, directie en management

Heeft u behoefte aan tijdelijke (strategische) inhoudelijke ondersteuning van bestuur of directie binnen het sociaal domein/zorg? Bent u op zoek naar een strategische verbinder? Wellicht kan ik u ondersteunen.

Ik werk graag aan (samenwerkings)projecten binnen het sociaal domein. Ook word ik vaak ingezet ter vervanging of ondersteuning van een bestuurs- of directiesecretaris in de zorg. Voorbeelden van recente opdrachten:

  •  Het ondersteunen van een uiterst complexe herstructurering van een SW-bedrijf samen met 8 gemeenten. Resultaat: een hernieuwde samenwerking waarbij alle 9 partijen tevreden zijn.
  •  Het begeleiden van een ouderzorgorganisatie onder verscherpt toezicht van de IGZ. Resultaat: via een planmatige aanpak was de organisatie binnen korte tijd van het Verscherpt Toezicht af. 
  •  Een jeugdzorgorganisatie had in verband met zwangerschaps en bevallingsverlof behoefte aan tijdelijke vervanging. Resultaat: de processen in de organisatie verliepen vlekkeloos door. Daarbij een aantal extra en naar volle tevredenheid opdrachtgever opgepakt. 
  • Het begeleiden van een OR-verkiezingsproces.

Ik krijg energie van het leveren van resultaten en zet mijn energie graag in om samen met u te werken aan de ambties van uw organisatie. Gaat u de verbinding aan?